Særlige åbningstider
Planetarium

Lukket i dag

Menu

Mellemtrin - undervisningstilbud

Et besøg på Planetarium med 4.-6. klasse egner sig glimrende til en emneuge om vores solsystemet eller et engineering-forløb om rumrejser til Månen eller Mars.

I vores tilbud arbejder vi med de nære fortællinger, men kigger også ud for at sætte perspektiv på Jordens liv.

Vi skaber læring og oplevelser, der tager udgangspunkt fælles mål, men med fokus på elevernes livsverden.

Liv i rummet

Er der nogen derude? Måske på en planet, der ligner vores egen? I dette foredrag rejser vi ud gennem vores solsystem og ser på vores naboplaneter.

Tidspunkt: Hver onsdag 10.00-12.00
Pris: 50 kr. per person (inklusiv entré, skoleforedrag og film)

Naturfaglige filmbesøg

Oplev Planetariums unikke Kuppelsal med en naturfaglig film, som giver eleverne indsigt i astronomi, rumfart eller store opdagelser om Jordens udvikling. I kan frit vælge mellem de forskellige forestillinger i vores filmprogram.

Varighed: ca. 1 time
Pris: 50 kr. per person (inklusiv entré og en film)

Overlev på Mars

Kan dine elever overleve på Mars? Sammen skal de bygge en rumbase på Mars og løse livstruende udfordringer ved hjælp af robotsystemer som de lærer at programmere.
Forløbet er tilrettelagt som FlippedLearning-koncept, hvor eleverne inden forløbet ser videoer som forberedelse på undervisningen.

Varighed: 4-5 timer
Pris: 85,- per elev (minimum 15 elever)

Guidet tur i udstillingerne

Lad dine elever blive indviet i universets hemmeligheder på en guidet tur. Her får I en dybere forståelse for astronomi og rumfart, når guiden giver udstillingerne et ekstra lag.

Varighed: Ca. 50 min.
Pris: 600 kr. per gruppe/maximum 30 personer

Tilmeld din klasse til Mission X

Mission X er et internationalt undervisningsforløb, hvor elever fra 1. til 6. klasse på tværs af hele verden lærer om rummet og laver astronaut-øvelser. Mission X 2020 kører 13. januar – 31. maj 2020.

Om skolebesøg

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.