Planetarium

Lukket i dag

Menu

Indskoling - undervisningstilbud

Et besøg på Planetarium med 0.-3. klasse egner sig glimrende til en emneuge om solsystemet eller vores egen måne.

I vores tilbud arbejder vi med de nære fortællinger om vores eget solsystem og hvordan stofferne som eleverne er lavet af, stammer fra universet.

Vejr i rummet

Et planetarieshow i kuppelsalen er perfekt til at undersøge hvorfor årstiderne og vejret skifter, både her på Jorden, men også på de andre 8 planeter i vores solsystem. I en fortælling, hvor eleverne aktiveres, rejser vi til fjerne planeter og undersøger deres vilde vejr og årstider.

Tidspunkt: Hver torsdag 10.15-12.00
Pris: 50 kr. per person (inklusiv entré, skoleforedrag og film)

Naturfaglige filmbesøg

Oplev Planetariums unikke Kuppelsal med en naturfaglig film, som giver eleverne indsigt i astronomi, rumfart eller store opdagelser om Jordens udvikling. I kan frit vælge mellem de forskellige forestillinger i vores filmprogram.

Varighed: ca. 1 time
Pris: 50 kr. per person (inklusiv entré og en film)

Du kommer fra rummet

I dette undervisningsforløb i vores udstilling Made in Space, bliver dine elever igennem en dialogbaseret rundvisning klogere på hvordan deres kroppe er bygget af stjernestøv og rester fra Big Bang.

Varighed: Ca. 50 min.
Pris: 600 kr. per gruppe/maximum 30 personer

Om skolebesøg

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.