Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-18.00
Tirsdag 9.30-20.00
Onsdag 9.30-20.00
Torsdag 9.30-20.30
Fredag 9.30-21.30
Lørdag 9.30-20.30
Søndag 9.30-19.00

Vores åbningstider kan være påvirket af et særarrangement - læs mere
Planetarium

Åbent i dag
09.30-20.30

Menu

Udskoling - undervisningstilbud

Et besøg i 7.-10. klasse i Planetarium rummer alle naturfagene. Vi tilbyder både korte og længere forløb, der folder det unikke læringsrum ud som Planetarium tilbyder.

I vores skoleforedrag har vi især fokus på den fysik som astrofysikere bruger til at undersøge universet, men vi dykker også ned i biologien og geografiens mere jordnære overvejelser om liv og levevilkår.

Derudover giver vores undervisningsfaciliteter mulighed for heldagskurser, der folder de naturvidenskabelige kompetencemål ud og vores kortere forløb samt undervisningsmateriale i udstillingerne, sætter fokus på eleverne i relation til universets byggesten.

Lys i kosmos

Planetarieshow og film

Tag på en rejse med lysets hastighed i dette fantastiske planetarieshow, hvor dine elever bliver indviet i fænomenet lys, hvordan det påvirker deres hverdag og giver værdifuld information om stjerner, planeter og Big Bang.

Tidspunkt: Hver tirsdag 10.00-12.00
Pris: 50 kr. per person (inklusiv entré, skoleforedrag og film)

Naturfaglige filmbesøg

Film og entré

Oplev Planetariums unikke Kuppelsal med en naturfaglig film, som giver eleverne indsigt i astronomi, rumfart eller store opdagelser om Jordens udvikling. I kan frit vælge mellem de forskellige forestillinger i vores filmprogram.

Varighed: ca. 1 time
Pris: 50 kr. per person (inklusiv entré og en film)

Du kommer fra rummet

Rundvisning

I denne dialogbaserede rundvisning i vores udstilling Made in Space, bliver dine elever klogere på hvordan deres kroppe er bygget af stjernestøv og rester fra Big Bang.

Varighed: Ca. 50 min.
Pris: 600 kr. per gruppe/maximum 30 personer

Missionen til Mars

Undervisningsforløb

Missionen til Mars er et undervisningsforløb, der tager din klasse med på en mission til vores naboplanet, Mars, hvor eleverne selv skal udforme og udforske missionen.

Tidspunkt: Alle hverdage 9.45-14.00
Pris: 100 kr. per person/minimum 15 personer

Besøg i Planetarium

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.