Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-20.00
Tirsdag-Søndag 09.30-20.00

Bemærk: Planetarium har ekstraordinært lukket onsdag den 9., mandag den 14. samt fra mandag den 21. til og med onsdag den 23. december. Vi beklager ulejligheden.

Åbningstider kan være påvirket af særarrangementer - læs mere
Planetarium

Åbent i dag
09.30-20.00

Menu

Ny Planetariekuppel – skarp og eventyrlig

Vores ikoniske kuppelsal har gennemgået en eventyrlig forvandling. Nordeuropas største omsluttende kuppellærred, knivskarp visualisering i 8K og et lydbillede uden sidestykke.

Planetariekuplen er totalrenoveret med betydelig støtte fra:

Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Knud Højgaards Fond, Novo Nordisk Fonden, Thomas B. Thriges Fond og Villum Fonden.

Genåbning og COVID-19

Efter mere end et halvt års dvale er vi nu klar til at åbne dørene for Planetarium. COVID-19 holder stadig sit faste greb om Danmark, og det er vigtigt, at det er sikkert og trygt at besøge Planetarium. Derfor følger vi løbende Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets anbefalinger.

Vi har implementeret et omfattende COVID-19 program som bl.a. indeholder hånddesinfektion i hele huset, ekstra rengøring, plexiglas værn, afmærkning af afstand, afmærkning af brugte stole – og som noget helt særligt anvender vi UV-desinficering på toiletter, udstillingsskærme, stole, audioguides, headsets mm.

…og har du glemt dit mundbind derhjemme, er det muligt at købe et i butikken.

Vi passer på hinanden – du kan trygt besøge Planetarium. Læs mere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.