Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-18.00
Tirsdag 9.30-20.00
Onsdag 9.30-20.00
Torsdag 9.30-20.30
Fredag 9.30-21.30
Lørdag 9.30-20.30
Søndag 9.30-19.00

Vores åbningstider kan være påvirket af et særarrangement - læs mere
Planetarium

Lukket i dag

Menu
Undervisningsforløb

Mission X 2022

Tilmelding til Mission X 2022 åbner 17. september 2021.
Mission X er et internationalt undervisningsforløb, hvor elever skal træne som en astronaut ved at lave både fysiske øvelser og forskellige forsøg. 

Træn som en astronaut!

Mission X er et internationalt undervisningsforløb, hvor elever fra 1. til 6. klasse på tværs af hele verden lærer om rummet og laver astronaut-øvelser. Ved at lave forskellige aktiviteter, indsamler eleverne point, der hjælper figurerne Astro Charlie og Astro Luna med at komme til Månen i “Walk to the Moon”-udfordringen.

Mission X 2022 kører fra 13. januar til 31. maj 2022, hvor eleverne kan indsende point for deres aktiviteter.

Du kan tilmelde din klasse eller et hold til Mission X 2022 ved at udfylde formularen længere nede på denne side (tilmelding åbner 17. september 2021).

Undervisningsmaterialet og de fleste aktiviteter findes på dansk og undervisningsforløbet er en god måde at få fysiske aktiviteter ind i STEM-fagene (science (naturfag), teknologi, engineering og matematik).

Udvalgte aktiviteter for mellemtrinnet findes herunder. Alle aktiviteterne i undervisningsforløbet findes på Mission X hjemmesiden.

Deltag også som familie
Som noget nyt kan man også tilmelde sig som familie og for eksempel bruge Mission X til hjemmeskoling. En familie tilmelder sig på samme måde som en klasse, hvor forælderen i stedet har lærerens rolle som teamleder.

Mission X er oprindeligt startet af NASA og koordineres overordnet af ESA (European Space Agency) og UK Space Agency. Planetarium koordinerer den danske del af Mission X i samarbejde med ESERO Danmark.

  • Elev
  • Lærer

Træn som en astronaut med maskotterne Astro Luna og Leo.

Planetarium kører hvert år Mission X i samarbejde med ESA Education og ESERO Danmark.

Tak!

Vi har nu modtaget din tilmelding til Mission X 2020.
Du vil snarest modtage en bekræftelse på jeres tilmelding.

God fornøjelse med Missionen!

Tilmelding

Klassetrin

Dine oplysninger

Tilbud til mellemtrinnet

Et besøg på Planetarium med 4.-6. klasse egner sig glimrende til en emneuge om vores solsystemet eller et engineering-forløb om rumrejser til Månen eller Mars.

Naturfaglige film

Passer vores faste tilbud ikke til jeres skema, eller har I bare lyst til at se udstillingen og en lærerig film? I så fald kan I besøge os, når det passer jer.

Guidet tur i udstillingen

Lad dine elever blive indviet i universets hemmeligheder på en guidet tur. Her får I en dybere forståelse for astronomi og rumfart, når guiden giver udstillingerne et ekstra lag.