Særlige åbningstider
Planetarium

Lukket i dag

Menu
7.- 10. klasse samt 1.g

Skoleforedrag: På kanten af kosmos

Hver tirsdag fra kl. 10.00-12.00 (undtaget skolernes ferieuger)

I dette foredrag starter vi i kendte omgivelser og ser på vores egen planet Jorden og de andre syv planeter samt Solen, der udgør størstedelen af vores solsystem.

Herefter rejser vi ud blandt stjernerne og ser på deres fødsel i enorme stjernetåger samt deres død i enorme supernovaeksplosioner.

Rejsen går videre ud til den yderste grænse af vores synlige univers, hvor vi kan se eftergløden fra Big Bang, der skabte vores univers.

Vi vil se på den nyeste forskning om stjernedannelse og gravitationsbølger, og hvordan rummissioner gør os klogere på vores egen kosmiske historie.

Program

9:30: Planetarium åbner

10:00-11:00. Foredrag i Kuppelsalen: På kanten af kosmos

11:10-12:15: Film i Kuppelsalen

12:15: Mulighed for at besøge udstillingerne

Pris: 50 kr. per person.

Foredragene bookes ved at udfylde formularen nedenunder.

OBS: Der er ikke skoleforedrag i perioder med skoleferie (uge 7, 8, 15, 27-31, 42 samt 52-53).

Tak.

Vi har nu modtaget din anmodning.
Du hører tilbage fra os snarest.

Booking

Klassetrin
Specialordning

Dine oplysninger

Mission til Mars

’Missionen til Mars’ tager din klasse med på en mission til vores naboplanet, Mars, hvor eleverne selv skal udforme og udforske missionen.

Guidet tur i udstillingen

Lad dine elever blive indviet i universets hemmeligheder på en guidet tur. Her får I en dybere forståelse for astronomi og rumfart, når guiden giver udstillingerne et ekstra lag.

Naturfaglige film

Passer vores faste tilbud ikke til jeres skema, eller har I bare lyst til at se udstillingen og en lærerig film? I så fald kan I besøge os, når det passer jer.

Om skolebesøg

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.

 

Udskoling

Et besøg i 7.-10. klasse på Planetarium rummer alle naturfagene. Vi tilbyder både korte og længere forløb, der forholder det unikke læringsrum ud som både rammer og emnerne tilbyder.