Særlige åbningstider
Planetarium

Lukket i dag

Menu
Ungdomsuddannelser

Guidet tur i udstilling

Lad dine elever blive indviet i universets hemmeligheder på en guidet tur. Her får I en dybere forståelse for astronomi og rumfart, når guiden giver udstillingerne et ekstra lag.

Vores guideture tager udgangspunkt i vores permanente udstilling ”Made in Space”, der knytter os som mennesker til de store kosmiske fænomener; stjerner, supernovaer og Big Bang. På den måde er guideturen et oplagt udgangspunkt for tværfagligt samarbejde mellem naturfagene både i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Supplér med en naturfaglig film
Det er oplagt at supplere guideturen med en film i vores store kuppelsal. Her viser vi dagligt film med naturfagligt indhold, der sætter perspektiv på vores liv på Jorden og astrofysiske fænomener.

En del af et forløb
Guideturen er et rigtig godt udgangspunkt for et undervisningsforløb, der både omhandler astrofysik og rumfart, men også går i dybden med fx grundstoffer, molekyler, lys og livets udvikling.

Varighed

40-50 minutter inkl. spørgsmål

Pris

kr. 600,- (momsfrit)* ved maks. 30 deltagere (inklusiv lærere)

Udover prisen på guideturen kommer entrépris for skoler og SFO’er, som er 50 kr. per person inklusiv en film. I skoleferier og weekender er entréprisen inklusiv en film for skoler og SFO’er  144 kr. for voksne og 85 kr. for børn. Ved minimum 20 deltagere (gruppepris).

(*) Prisen gælder kun skoleklasser.

Tak.

Vi har nu modtaget din anmodning.
Du hører tilbage fra os snarest.

Booking

Specialordning

Dine oplysninger

Naturfaglige film

Passer vores faste tilbud ikke til jeres skema, eller har I bare lyst til at se udstillingen og en lærerig film? I så fald kan I besøge os, når det passer jer.

Om skolebesøg

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.