Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-18.00
Tirsdag 9.30-20.00
Onsdag 9.30-20.00
Torsdag 9.30-20.30
Fredag 9.30-21.30
Lørdag 9.30-20.30
Søndag 9.30-19.00

Vores åbningstider kan være påvirket af et særarrangement - læs mere
Planetarium

Åbent i dag
12.00-18.00

Menu
Indskoling

Du kommer fra rummet

I dette undervisningsforløb i vores udstilling Made in Space, bliver dine elever igennem en dialogbaseret rundvisning klogere på hvordan deres kroppe er bygget af stjernestøv og rester fra Big Bang.

Hvordan blev universet dannet? Hvad blev der skabt? Hvad rager det os? Og hvordan kommer vi derud?

Med en dialogbaseret rundvisning i vores udstilling Made in Space bliver I inddraget i det fantastiske narrativ; vi er alle sammen lavet af stjernestøv. Vi sætter fokus på de elementer, der passer til jeres aldersgruppe og faglige mål.

De yngste elever lærer om deres kroppe; vandet der er sammensat af både elementer fra Big Bang og store stjerner, hvordan jernet i deres blod er dannet og at Zink fra supernovaer, gør at vi kan smage og lugte.

Supplér med en naturfaglig film
Det er oplagt at supplere undervisningsforløbet med en film i Kuppelsalen. Her viser vi dagligt film med naturfagligt indhold, der sætter perspektiv på vores liv på Jorden og astrofysiske fænomener.

En del af et forløb
Forløbet er et rigtig godt udgangspunkt for undervisning, der både omhandler astrofysik og rumfart, men som også går i dybden med fx grundstoffer, molekyler, lys og livets udvikling.

Fællesmål for grundskolen:
0.-3. klasse

4.-6. klasse

7.-10. klasse

Varighed

40-50 minutter inklusiv spørgsmål

Pris

kr. 600,- (momsfrit)* ved maks. 30 deltagere (inklusiv lærere)

Udover prisen på guideturen kommer entrépris for skoler og SFO’er, som er 50 kr. per person inklusiv en film. I skoleferier og weekender er entréprisen inklusiv en film for skoler og SFO’er  144 kr. for voksne og 85 kr. for børn ved minimum 20 deltagere (gruppepris).

(*) Prisen gælder kun for skoleklasser.

Læs om vores COVID-19-tiltag her.

Tak.

Vi har nu modtaget din anmodning.
Du hører tilbage fra os snarest.

Booking

Specialordning

Dine oplysninger

Naturfaglige film

Passer vores faste tilbud ikke til jeres skema, eller har I bare lyst til at se udstillingen og en lærerig film? I så fald kan I besøge os, når det passer jer.

Besøg på Planetarium

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.