Planetarium

Lukket i dag

Menu
Foredrag og inspiration

Rumseminar for undervisere

Få inspiration til din undervisning når Planetarium i samarbejde med ESERO Danmark inviterer til gratis fyraftensmøde med tre faglige foredrag om astronomi og den nyeste forskning inden for rummet.

Gratis seminar om rummet

Tre forskere vil holde oplæg og du vil få inspiration til din undervisning i astronomi og rumfart. Programmet er igang med at blive planlagt.
ESERO Danmark
ESERO (European Space Education Ressource Office) er grundlagt under den europæiske rumfartsorganisation ESA. Formålet med ESERO er at styrke undervisningen og viden indenfor naturfag med fokus på rummet og rumfart. ESERO Danmark blev startet i 2017 efter at Danmark i en årrække havde været medlem af ESERO Nordic. Der er en række forskellige aktiviteter arrangeret af danske ESERO partnere. Du kan læse mere om ESERO Danmark her.

Program

Hvornår: Tirsdag d. 30. juni 2020 kl. 13.30-17.30

Hvor: Planetarium, Gl. Kongevej 10, 1610 København V

Hvem: Dette arrangement er for lærere i grundskolen, lærerstuderende og gymnasielærere.

Pris: Gratis

Tilmelding: Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder senest d. 14. juni 2020

Tak!

Vi har nu modtaget din anmodning.
Du hører fra os snarest.

Booking

Fag

Viden om universets mysterier

Universet er fyldt med fascinerende fænomener lige fra små partikelsammenstød til enorme supernovaeksplosioner. Få indsigt i planeterne i vores solsystem og bliv klogere på stjerner, sorte huller og nordlys.

Udstillinger

Gå på opdagelse i Planetariums udstilling om rummissioner og universet før eller efter din tur i Kuppelsalen

Om skolebesøg

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.