Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-18.00
Tirsdag 9.30-20.00
Onsdag 9.30-20.00
Torsdag 9.30-20.30
Fredag 9.30-21.30
Lørdag 9.30-20.30
Søndag 9.30-19.00

Vores åbningstider kan være påvirket af et særarrangement - læs mere
Planetarium

Lukket i dag

Menu
Billetter og program
Arrangement

Science Faction: The Martian

Hvordan kan fiktion og hollywood gøre os klogere på, hvordan vi koloniserer fremmede planeter? Det sætter Science Faction fokus på denne aften, hvor vi skal se klip fra ”The Martian” og diskutere filmen med et panel af eksperter.

Mød marsforskeren, rumgartneren og overleveren på scenen i Planetarium, hvor du bliver klædt bedre på til, næste gang du strander på en øde planet.

Science Faction: The Martian

Vælg dag
  • lørdag 05/02

Køb billetter

Science Faction: The Martian

Vælg dag
  • lørdag 05/02

Information

Hvad gør du, hvis du en dag strander alene på Mars? Vil du være i stand til at holde dig selv i live? Kan du finde ud af at ringe hjem? Og kan du ombygge en raket med en skruetrækker og et stykke presenning?

På denne aften får du alle tips til at overleve på en anden planet, samt indsigt i rumfart, overlevelsespsykologi, og hvordan man gror mad i… lidt af hvert, når Science Faction besøger Planetarium for at diskutere Ridley Scott’s ‘The Martian’ fra 2015.

Science Faction er en aften i videnskabens og filmnørderiets tegn. Et panel af eksperter diskuterer en Science Fiction film ud fra udvalgte scener og deler ud af deres viden, røverhistorier fra forskningens verden og begejstring for deres felt.

*Da diskussionen tager udgangspunkt i scener fra filmen, opfordrer vi til at se filmen på forhånd, da hele historien og filmens slutning muligvis vil blive røbet.

Aftenens profiler er:

Marsforskeren / Kjartan Kinch, lektor ved Niels Bohr Instituttet på Københavns Universitet

Rumgartneren / Johan Andersen-Ranberg, Assistant Professor på ‘Section for Plant Biochemistry’ ved ‘Department of Plant and Environmental Sciences’, Københavns Universitet

Overleveren / John Andersen, arkitekt, forfatter, foredragsholder, eventyrer

Info

Længde: 2 timer og 45 minutter

Sprog: Dansk


Program:

19:15 – Klip fra ”The Martian” og paneldiskussion / 1. halvdel

20:00 – Pause

20:20 – Isolationspsykologi og ”The Martian” / 2. halvdel

21:15 – Spørgsmål

22:00 – Tak for i aften

 

Pris
195 kr. /voksne

100 kr. /studerende

+ 5 kr. i ekspeditionsgebyr

Vi anbefaler ankomst minimum 30 minutter før foredraget starter. Kom gerne før, hvis I ønsker at opleve vores udstillinger.

__________

Billetter kan ikke reserveres og købte billetter refunderes ikke – dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført.

Bemærk: Aflysning på grund af COVID-19
Hvis arrangementet ikke kan afholdes på baggrund af nye COVID-19 restriktioner fra myndighederne, vil billetterne dog blive refunderet.

Der findes fire kørestolspladser i Kuppelsalen. Pladserne kan kun købes/bestilles ved henvendelse i billetsalget.