Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-18.30
Tirsdag 9.30-20.00
Onsdag 9.30-20.00
Torsdag 9.30-20.30
Fredag 9.30-21.30
Lørdag 9.30-20.30
Søndag 9.30-19.00

Vores åbningstider kan være påvirket af et særarrangement - læs mere
Planetarium

Åbent i dag
09.30-20.30

Menu
Billetter og program
Udsolgt

Planetarium LIVE! / Når du ser et stjerneskud

Vær med, når Planetarium bliver indtaget af årets mest spektakulære meteorsværm. Vi suser gennem solsystemet, jagter stjerneskud i Planetariekuplen og fylder udstillingerne med vilde science forsøg.

Køb billetter

Planetarium LIVE! / Når du ser et stjerneskud

Vælg dag

Information

Juletid er ønsketid – og heldigvis er det også tid til stjerneskud! I december bliver nattehimlen nemlig indtaget af året mest spektakulære meteorsværm, Geminiderne, som med sine mange stjerneskud giver gode chancer for at få opfyldt alle dine juleønsker.

Udvalgte søndage i december slår vi dørene op til en stjerneskudsspækket dag for hele familien. Vi sætter spot på stjerneskuddene. Hvad sker der, når du ser et stjerneskud? Hvor kommer de fra? Og hvordan får du de bedste chancer for at se dem?

 

Her er hvad du kan opleve:

Planetarium LIVE!
Din oplevelse starter med en hæsblæsende rumrejse i Planetariekuplen guidet af vores dygtige formidlere. Du bliver sendt med på stjerneskuddenes vilde rejse fra det yderste af vores solsystem, helt tæt på den glohede sol og på en farefuld færd ned gennem Jordens atmosfære.
Tilbage på Jorden skal vi undersøge, hvad der får stjerneskud til at lyse op i atmosfæren, og hvilke flotte farver de kan have. Den bedste måde at finde ud af det på er at lave et eksperiment. Uden at afsløre for meget, kan vi godt love, at der kommer til at være ild!

Vilde science-forsøg!
Efter rumrejsen i Planetariekuplen kan du gå på opdagelse i vores udstillinger, hvor du møder Planetariums formidlere, der viser seje stjerneskudsforsøg. Her kan du blandt andet opleve, hvordan en iskold komet på minus 200 grader smager – hvis altså den var lavet af kage.

Info

Sprog: Dansk

---------

Program:

Planetarium LIVE! // ca. 45 minutter

Science-forsøg i udstillingerne // ca. 45 minutter

---------

Book billet til kl. 10.00, 12.00, 14.00 eller 16.00.

Oplevelsen starter med Planetarium LIVE! i Planetariekuplen og efterfølgende kan du udforske science-forsøgene i vores udstillinger.

Det samlede program varer ca. 1,5-2 timer, men du er velkommen til at blive, så længe du vil.

Vi anbefaler ankomst minimum 30 minutter før arrangementet starter.

 

Pris:
Almindelig entrépris. Voksne: 185 kr. / Børn: 115 kr.
+ 5 kr. i ekspeditionsgebyr

Gratis entré ved fremvisning af Årskort eller Copenhagen Card. Billetter kan ikke reserveres og skal afhentes i butikken på dagen eller før.

10% rabat ved fremvisning af studiekort.

__________

Billetter kan ikke reserveres og købte billetter refunderes ikke – dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført.

Bemærk: Aflysning på grund af COVID-19
Hvis arrangementet ikke kan afholdes på baggrund af nye COVID-19 restriktioner fra myndighederne, vil billetterne dog blive refunderet.

Der findes fire kørestolspladser i Kuppelsalen. Pladserne kan kun købes/bestilles ved fysisk henvendelse i billetsalget.