Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-18.00
Tirsdag 9.30-20.00
Onsdag 9.30-20.00
Torsdag 9.30-20.30
Fredag 9.30-21.30
Lørdag 9.30-20.30
Søndag 9.30-19.00

Vores åbningstider kan være påvirket af et særarrangement - læs mere
Planetarium

Lukket i dag

Menu
Billetter og program
Udsolgt

Kosmisk Comedy

”En professor, tre komikere og et veloplagt publikum træder ind i en Kuppelsal...”

Astrofysikeren Anja C. Andersen står denne aften overfor tre klare stjerner fra comedyhimlen. Martin Nørgaard, Mette Frobenius og Sebastian Dorset er aftenens frygtløse komikere, der vil prøve kræfter med at se det komiske i kosmisk støv og lave vittigheder om verdensrummet.

Oplev hvordan universet kan være lige så sjovt som det er forbløffende under Nordeuropas største Planetariekuppel til en aften, hvor videnskab og comedy går op i en højere enhed.

Køb billetter

Kosmisk Comedy

Vælg dag
01/03
Komisk Comedy

Astrofysiker Anja C. Andersen støder sammen med Martin Nørgaard, Mette Frobenius og Sebastian Dorset til Kosmisk Comedy i Planetarium

Kosmisk støv

Universet er fuld af støv. Anja C. Andersen vil gøre dig klogere på fænomenet.

Stjerneskud og støv

Hvert øjeblik daler støv ned fra rummet. Kom og hør vittigheder og viden i Planetarium

Information

Planetarium lancerer et splinternyt koncept i formidlingen og underholdningens tegn; Kosmisk Comedy, hvor vi mikser en cocktail af astrofysik og jokes i særklasse.

Den kendte astrofysiker Anja C. Andersen, vil kickstarte aftenen og bogstaveligt talt støve universet af, når hun udfolder de universelle hemmeligheder der gemmer sig i stjernestøv. Anja C. Andersen er nemlig ikke kun en prisbelønnet formidler, hun er først og fremmest professor ved Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet og internationalt anerkendt for sin forskning i kosmisk støv.

Anja har nu indvilliget i, at lade sit livsværk dissekere, når Mette Frobenius, Sebastian Dorset og Martin Nørgaard, vil give hver deres unikke perspektiv på Anjas forskning, med stand-up i kosmisk klasse.

Martin Nørgaard er prisvindende komiker med en sjælden sans for timing. Han er kendt for sit tv-program Nørgaards Netfix på TV2 ZULU, men har siden sin debut som 18-årig rullet sig ud på alle landets stand-up scener. Denne aften kan du glæde dig til en frygtløs komiker, der træder ind i alle emner med træsko på, når han spidder det absurde i vores moderne verden.

Mette Frobenius har med sine mere end 25 års erfaring cementeret sig som et af de store navne indenfor dansk comedy. Hun optræder med stand-up overalt i landet, og er kendt for sin intelligente tilgang og evne til at spinde comedy over alt mellem himmel og jord. Glæd dig til jokes, der vil være astronomiske længder over bæltestedet.

Sebastian Dorset er kendt som underfundig satiriker og mestrer stand-up disciplinen med sin lune humor, der dog ikke er uden kant. Han ser frem til at finde det komiske i kosmisk støv, men føler sig godt forberedt fra en tjans som interviewer på konceptet ”Tænkepause Live” på Nørrebro Teater, hvor han har interviewet en ny forsker hver måned i halvandet år. Glæd dig til at blive taget med i Sebastians krøllede univers.

Vores vært, Carl Weyde, kommer til at styre slagets gang og guide jer igennem en aften, hvor man kommer til både at lære og le.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en stjernespækket aften med viden og vittigheder, på en splinterny scene for naturvidenskabelig stand-up i hjertet af København.

Info

Længde: 2 timer


Program:

19.15: Velkomst v. Carl Weyde

19.30: Professor Anja C. Andersen om Kosmisk Støv

20.00: Pause

20.30: Mette Frobenius / Spiddende intelligent satire

20.45: Sebastian Dorset / Stand-up tilsat hygge

21.00: Martin Nørgaard / Befriende morsom

21.15: Tak for i aften

Sprog: Dansk

 

Pris
235 kr. / 188 kr. med årskort
+ 5 kr. i ekspeditionsgebyr

Få 10% rabat ved fremvisning af studiekort.

Inden programstart er der mulighed for at opleve udstillingerne.
Vi anbefaler ankomst minimum 30 minutter før arrangementet starter. Kom gerne før, hvis I ønsker at opleve vores udstillinger.

__________

Billetter kan ikke reserveres og købte billetter refunderes ikke – dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført.

Bemærk: Aflysning på grund af COVID-19
Hvis arrangementet ikke kan afholdes på baggrund af nye COVID-19 restriktioner fra myndighederne, vil billetterne dog blive refunderet.

Der findes fire kørestolspladser i Kuppelsalen. Pladserne kan kun købes/bestilles ved henvendelse i billetsalget.