Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-18.00
Tirsdag 9.30-20.00
Onsdag 9.30-20.00
Torsdag 9.30-20.00
Fredag 9.30-21.30
Lørdag 9.30-20.00
Søndag 9.30-19.00

Vores åbningstider kan være påvirket af et særarrangement - læs mere
Planetarium

Åbent i dag
09.30-20.00

Menu
Foredrag og inspiration

Bring Månen ind i klasseværelset

Få inspiration til din undervisning når Planetarium, i samarbejde med ESERO Danmark, fejrer 50-året for Apollo 17 og vores månesten med en samling af relevant undervisningsmateriale om Månen.

Inspiration til at tage Månen med i undervisningen

Den 19. december 1972 vendte Apollo 17 hjem til Jorden, med Planetariums månesten i bagagen. Vi markerer 50-året for den sidste bemandede månemission ved at sætte fokus på Månen i undervisningen.

Sammen med ESERO Danmark kan vi tilbyde alle danske lærere og undervisere en helt særlig pris til særarrangementet Månesten T/R – Apollo til ArtemisPå denne side finder du en samling af relevant undervisningsmateriale i form af forsøg, korte videoer og inspiration til undervisningsforløb.

_________________

ESERO Danmark ESERO (European Space Education Ressource Office) er grundlagt under den europæiske rumfartsorganisation ESA. Formålet med ESERO er at styrke undervisningen og viden indenfor naturfag med fokus på rummet og rumfart. ESERO Danmark blev startet i 2017 efter at Danmark i en årrække havde været medlem af ESERO Nordic. Der er en række forskellige aktiviteter arrangeret af danske ESERO partnere. Du kan læse mere om ESERO Danmark her.

Indskoling

Mellemtrin

Udskoling

Ungdomsuddannelser

Arrangementer, kurser og seminarer for lærere tilbydes i samarbejde med ESERO Danmark.

Viden om universets mysterier

Universet er fyldt med fascinerende fænomener lige fra små partikelsammenstød til enorme supernovaeksplosioner. Få indsigt i planeterne i vores solsystem og bliv klogere på stjerner, sorte huller og nordlys.

Udstillinger

Gå på opdagelse i Planetariums udstilling om rummissioner og universet før eller efter din tur i Kuppelsalen

Besøg på Planetarium

Planetariums undervisning tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed, fantasi og livsverden, for at vise astrofysikkens, astronomiens og rumfartsteknologiens relevans.