Åbningstider i denne uge
Generelle åbningstider

Mandag 12.00-20.00
Tirsdag-Søndag 09.30-20.00

Bemærk: Planetarium har ekstraordinært lukket onsdag den 9., mandag den 14. samt fra mandag den 21. til og med onsdag den 23. december. Vi beklager ulejligheden.

Åbningstider kan være påvirket af særarrangementer - læs mere
Planetarium

Åbent i dag
09.30-20.00

Menu

Formidlere i Planetarium

Er du en stjerne til at formidle og skabe ekstraordinære oplevelser for vores gæster, så er det måske dig vi søger til vores team af formidlere i Planetarium.

Som formidler er du omdrejningspunkt for gæsternes oplevelser, og vi ønsker, at du sammen med resten af teamet skaber det ekstra drys på vores gæsters oplevelser, når de besøger vores udstillinger, værksteder, undervisningsforløb og Planetariekuppel.

Vores mål er at begejstre og berige vores gæster med nye indsigter om sig selv som mennesker, livet på Jorden og rummets uendelige dimensioner gennem levende fortællinger om astronomi og rumfart.

Hvis du kan se dig selv være med på den mission, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Arbejdsopgaver som formidler

Formidle astronomi og rumfart igennem forskellige formidlingsformater til Planetariums gæster. Det kan være alt fra sprudlende science-shows i udstillingerne til foredrag i Planetariekuplen og dialogskabende aktiviteter i værkstedet SpaceLab.

Formidle astronomi og rumfart igennem koncepter målrettet virksomheder og foreninger.

Formidle og undervise skoleklasser i Planetariekuplen, samt varetage både kortere og længere undervisningsforløb i vores udstillinger og SpaceLab.

Hjælpe med ad hoc-opgaver i relation til formidling i Planetarium.

Om dig

Du er sandsynligvis studerende på De Fysiske Fag på Københavns Universitet eller på Geofysik og Rumteknologi på DTU. Dette er dog ikke et krav, da du kan være kvalificeret på anden vis, fx ser vi meget gerne ansøgninger fra både lærerstuderende og andre fagfelter.

Du er motiveret og drevet af den gode historiefortælling, og du har lyst til at formidle din viden til mangfoldige målgrupper fx familier, skolebørn og virksomheder.

Du har flair for at formidle svært tilgængeligt stof.

Du er nysgerrig, entusiastisk og udadvendt.

Du er fleksibel, da arbejdstiden varierer både imellem dags-, aften-, weekend- og ferievagter.

Din ansøgning

Send din ansøgning samt CV til chef for formidling og undervisning, Mads Kring på mail: mkr@planetarium.dk senest 6. december 2020.