Særlige åbningstider
Planetarium

Åbent i dag
Kl. 09.30-20.00

Menu
Ny restaurant i Planetarium

Den 4. juni 2019 åbnede Kerne Pavillonen ud til Sankt Jørgens Sø.

Kerne Pavillonen er Planetariums nye restaurant, og den er drevet af Humanic med blandt andre Torben Klitbo i spidsen. Klitbo har tidligere været med til at skabe flere prisvindende restauranter i København.

Kerne Pavillonen

Besøg Kerne Pavillonen i forbindelse med jeres besøg på Planetarium. Kerne Pavillonen på Planetarium, byder på Københavns smukkeste udsigt over Sank Jørgens sø.

Til at ledsage øjnenes fryd, står Kerne Pavillonens kokke klar med morgenmad, smørrebrød og konditorkager. Kokkene går i køkkenet med norden i hjertet, men med et åbent sind for alverdens inspirationer. Det er traditioner med et fornyende greb der serveres.

Se menu og bestil bord på : food8.dk/kerne-pavillonen

Kontakt
Mail: kerne@humaic.dk
Telefon: 28 87 74 33

 

Gavekort fra restaurant Cassiopeia

Tidligere på året valgte Restaurant Cassiopeia at sælge restauranten til Planetarium. Cassiopeia lukkede pr. den 27. april og er nu overtaget af Kerne Pavillonen.

Har du et gavekort, kan det refunderes ved at skrive til følgende mail: restaurant.cassiopeia@gmail.com

Gift cards can be refunded by writing to the following mail: restaurant.cassiopeia@gmail.com

Find vej og parkering

Du kan nemt besøge os med offentlige transport midler. Vi er inden for gåafstand fra Hovedbanegården, Tivoli og Rådhuspladsen.  

Priser og åbningstider

En billet til Planetarium giver adgang til en film, vores udstillinger og dagens program. I ferier og weekender giver billetten også mulighed for at følge guideture og kreative aktiviteter.

Butik

Butikken på Planetarium har et stort udvalg af naturvidenskabeligt legetøj, bøger og gaveideer.

Gavekort

Med et gavekort til Planetarium giver du en oplevelser og viden om rummet, astronomi og universet, som vil skabe lykke til modtagere i alle aldre.